Episod pilot – Andrei

27 mart.

Pe Andrei îl cunoşti pentru că îl vezi zilnic. E lângă tine, în spatele tău, în faţa ta. Nu ai cum să-l ratezi pentru că îşi dă mereu silinţa să-şi faca simţită prezenţa. Şi treaba asta îi iese mai mereu.

E pe la 1.82 şi se îmbracă „fancy”. Nu are o tunsoare omogenă niciodată. Nu că nu i-ar sta bine, doar că stilul este punctul său forte.

E arogant şi miştocar sau cel puţin asta doreşte să arate. Nu-i iese tot timpul. Prietenii susţin că devine enervant cu ironiile, de la un anumit punct. Trăieşte pentru popularitate şi e genul de „mor femeile după el”. Despre gagicile lui Andrei vom vorbi, stai liniştit.

Orice se întâmplă pe lumea asta Andrei ştie. Şi nu numai că ştie, dar îţi şi arată vehement asta. O discuţie cu el e ceva de genu’ ăsta: ” Da stai bă frate să-ţi spun, că am fost eu acolo” şi ajungi la concluzia că tot tu eşti un fraier şi că nu ştiai nimic.

Să ne înţelegem, el pe pizdos şi nu stă la discuţii. El ştie cum stă treaba şi îşi bagă picioarele şi p*** în toţi. Nici măcar nu-i pasă că are doar 20 de ani.

Să nu uit de „femeile” lui. Are vreo două: una e cu el la facultate şi alta la liceu. Da, normal că nu ştiu una de alta.
Despre viaţa lui sexuală, despre care tovarăşii lui au uneori impresia că este pseudosexuală, îţi va spune chiar el în urmatoarele episoade. Şi să nu ai cumva impresia că voi vorbi eu, va fi chiar el, Andrei, care iţi va povesti cum „i-a dat la gagica aia bună” pe care a dus-o acasă din club. Va rămâne problema ta dacă vei crede sau nu în existenţa tipei din club. Pentru el toate femeile sunt curve şi nu va iubi niciodata (jur că nu-l voi indragosti de nimeni).

Are maşina, dacă asta vrei să ştii, da stă în cămin că acolo sunt pi***le.

Când vine vorba de a-şi ajuta tovarăşii se trage mereu pe cur şi „are oameni care fac treaba pentru el”.
Marele lui noroc este că are ceva bani de acasă, că altfel era îmbrăcat cu tricouri branduite pe piept.

De dus, îl duce capu’, da’ nu se oboseşte să gândească pentru că, după cum spuneam „are oameni care să facă asta pentru el”.

Îl recunoşti? Eu îl văd şi acum. E în capătul holului, stă la ţigară şi se ia de gagicile care merg la toaletă sau la duş ( „Păpuşe, ai grijă să nu-ţi cadă prosopul!”).

P.S O limonadă te rog!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: