Episod Pilot – Gloria

6 mart.

Are 20 de ani şi este studenta şi ea în anul II la Universitate. Momentat îi place ce învaţă în amfiteatre, dar viaţa ei personală este „A total mess”. Are o grămadă de prieteni cu care îşi ocupă tot timpul liber (pe care îl are din plin-din păcate). Se complace într-o stare de negare a realităţii pe care ea o consideră mult mai convenabilă decât prezentul pe care, evident, ş-i l-a făcut cu mâna ei.

Poate mult mai bună la corp decât frumoasă la faţă. În ansamblu o fată frumuşică şi o prezenţă tare plăcută, în ciuda stării ei interioare de confuzie. Refuză să se machieze în timpul zile considerând că îi ajunge „masca” pe care şi-a aşezat-o pe chip şi pe suflet cu un an în urmă (poveste care merită episodul ei).

Crede cu încăpăţânare că fiecare om are petecul său. Dar în acelaşi timp este conştientă că unii oameni sunt de căcat.

Işi doreşte să aibă 25 de ani pentru că, în planurile ei, atunci va avea fii împlinită din toate punctele de vedere. Pentru ea, toate punctele de vedere sunt domeniile horoscopului (dragoste, job, sănătate). Binînţeles că nu nu sunt singurele lucruri pe care le doreşte cu ardoare până la 25 de ani. Vrea prieteni, bani, să arate bine tot timpul, să aibă cel mai mişto job din toată lumea asta. Vrea totul şi ştie că până la urma le va avea pe toate. Şi mai mult de atât, le vrea pe toate în acelaşi timp.

Dacă e să o spun pe „aia dreaptă” nu prea are treabă cu realitatea. Cu toate că visele ei sunt rezonabile pentru o tipă la 20 de ani.

Nu cred că o voi „realiza” pâna la 25 de ani. Nu de alta, dar nu genul de femeie care calcă peste cadavre pentru a ajunge sus. Deasemenea nu crede că în dragoste ca şi în razboi totul este permis.
Iubeşte atât de mult oamenii încât ar prefera să sufere ca un câine atâta timp cât cei dragi sunt fericiti.

Are prieten, nu are, ba are, ba nu are. Şi e vorba de acelşi bărbat în care creşte sufletul când se simte iubit de Gloria. Adică tot timpul, chiar dacă el vrea să ia parte doar la frânturi din viaţa ei.

Nu a avut fiţe în toată viaţa ei. Nu s-a dat în lături de la a ajuta pe oricine şi a avut mult de pierdut cu asta.

Va pierde în continuare pentru că bunătatea nu ţine maturitate. Aş vrea să înveţe să facă o selecţie în rândul oamenilor pe care consideră că merita să-i ajute.

S-a săturat până peste cap să nu poată avea o relaţie serioasă doar pentru că un bărbat nu vrea o femeie mai inteligentă lângă el.
Ştie că îşi inhibă „iubitul”, dar nu îşi dă seama că ăsta este principalul motiv pentru care nu o vrea decât în pat.

Are părinţi destul de ok, dar pragmatismul lor nu o ajută prea mult în acest moment. A avut parte de o viaţă de liceu poate mult prea mişto şi de aceea viaţa de studentă nu o mulţumeşte prea tare. Oricum nu e genul de gagică care să stea prin cluburi alcoolizată şi nici nu este super fană a aventurilor de o noapte. Cu atât mai mult pentru că are un „iubit” care ” Mă iubeşte el, dar acum vrea să-şi trăiască studenţia şi să cunoască şi alte experienţe sexuale”.

La fel ca Veronica, Gloria are potenţial să reuşească. Oare dacă cele două s-ar întâlni ar evolua? Sau s-ar menţine într-o stare ruptă de realitate?

Reclame

2 răspunsuri to “Episod Pilot – Gloria”

  1. urban viole(n)t 6 martie 2010 la 8:08 pm #

    bad Gloria

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: