Episod Pilot – Veronica

27 Feb

Am spus că aici vor apărea poveşti de viaţă. Şi cum viaţa ar fi goală fără oameni, trebuie să îţi prezint câteva dintre personajele care vor trăi aici, care se vor lăsa comentate de tine, dar mai ales cele care vor încerca să te ajute pe tine sau să te enerveze. O să le introduc punctual, pentru că restul se va deduce din sitaţiile în carem viaţa îi voi pune.

Veronica – o gagică poate prea visătoare. A terminat facultatea (o specializare prea puţin plăcută, dar a făcut-o pentru ca să nu plece “afară” la facultate). A rămas în România pentru că avea parte de marea dragoste din liceu. Care evident s-a terminat la scurt timp după intratea pe holurile Universităţii (dar asta este o poveste pe mai multe episoade).

Să revenim la ea, ca om, ca femeie. Arată bine, are un păr minunat şi un zâmbet care îţi ia ochii. Cu toate astea râvneşte la un corp filiform (pe care nu prea il are). Să ne înţelegem, nu este grasă, dar nici trasă prin inel. Ştii tu, aripiroare, fund puţin mai măricel etc.

Gagica are bani de acasă şi va avea mereu pentru ca este mezina familiei şi a’ ei au de unde. De obicei cheltuie aiurea, dar nu se mândreşte cu avuţia.

Posedă maşină care o transportă între “probleme” de acasă şi “problemele” din oraşul în care locuieşte.
O fată tare deşteapta, dar cu numeroase neajunsuri când vine vorba de a se încrede în oameni. Cuvântul care ar caracteriza relaţiile ei din ultimii ani (şi nu numai cele intime şi amoroase) este “Ţapă”.

Fiind zodie de aer, analizează tot, dar absolut tot. Nu cred că această înclinaţie spre despicarea firului în enşpe mii se datorează zodiei, dar asta este scuza pe care o foloseşte ea. Pentu ea moneda nu are două feţe ci e îngropată în muchii şi şenţuleţe care trebuie (obligatoriu!!!) studiate înainte de a lua decizia… proastă (evident).

De suflet ce să mai vorbesc? E mare, enorm, gigantic. Poate de aia încape atâta suferinţă în el.

Job nu are momentan şi nici nu a avut vreodată. “Problemele” îi ocupă tot timpul şi nu se poate concentra la altceva. Defapt nici nu ar ştii de unde să începă. Nu că nu ar ajuta-o părinţii, dar imboldul lipseşte cu desăvârşire. Relaţia cu părinţii e un subiect de vreo şase, şapte episoade.

Se vrea luptătoare, dar mai are de învăţat! Vrea să iubească, ea crede că ştie şi poate, dar ai să vezi că are deficienţe mari la acest capitol.

Dacă ai ratat ”episodul Pilot – Veronica” îi vei găsi profilul prezentat mai scurt căt de curând.

Anunțuri

2 răspunsuri to “Episod Pilot – Veronica”

 1. Carmaencita 27 Februarie 2010 la 6:09 pm #

  Ar fi interesant sa folosesti doar initiale pentru personajele tale… 🙂

  Succes!

  • blogserial 27 Februarie 2010 la 6:39 pm #

   Imi place sa caut nume care sa se potriveasca cu personajele din blogoserial.
   Dar pentru unele dintre ele, pentru cele episodice, probabil voi folosi initiale.
   Multumesc pentru urare 🙂 si pentru sugestie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: