Despre ce va urma

27 Feb

Acum că ţi-am dat şi bună ziua pot să îţi explic ce se întâmplă aici. Până acum am încercat să ţin online vreo doua bloguri. Nu a mers. Nu am fost destul de dedicată. Nu am avut impulsul să scriu despre mine. Motivul pentru care nu a mers până acum era simplu, dar l-am aflat de curând. Nu vroiam să scriu despre mine, poate nu vroiam să scriu nimic real. Aşa că acest blog va fi o simpla ficţiune. Un „blogserial” de viaţă.

Personajele vor fi generice. Poate cu puţină personalitate furată de la oamenii din jurul meu. Va fii un mix de personalităţi, acţiuni, temperamente. Deci nu încerca să descoperi un personaj real în nici unul dintre viitoarele episoade.

Nu o sa fie un blog incisiv. Nu o sa fie un blog critic şi nici măcar nu o sa-l nişez. Promit!

Până azi am fost nevoită să iau multe decizii, să fac mişcări într-o anumita direcţie.  La fel ca tine, nu? Până la urmă despre asta vreau să scriu. Despre decizii. Nesiguranţe. Relaţii. Prietenii. Eşecuri. Iubiri.

Ştiu că va suna ciudat ceea ce am să-ţi spun acum, dar pe cuvânt că nu doresc nici să ştiu cu cine voi vorbi (binînţeles dacă tu doreşti sa imi spui, nu mă voi opune). Ştiu că legăturile se crează când ştii cu cine ai de a face, dar personal, nu doresc neapărat să fac networking aici.

Nu, nu le ştiu pe toate. Tocmai de aceea scriu aici. Vreau să aflu, să învăţ, să discut.

Ca să fim lămuriţi de la început te anunţ că toate personajele din acest serial sunt pur ficţionale. Orice asemănare cu persoane reale este pur întâmplătoare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: